Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Hubert-Konrad är Västerås första HSB-förening och innehar fastigheterna Hubert 3 och 4 samt Konrad 4 och 5 med adresserna Utanbygatan 6-J och Karlsgatan 11 A-F.

Vi är en förening med 48 lägenheter i fina välbevarade hus uppförda i 20-talsklassicism  av den kände arkitekten Sven Wallander, med flera bevarande orginaldetaljer såsom fönster, portar och lägenhetsdörrar. Du kan läsa mer om föreningens historia här.

Fastigheterna är belägna centralt inne i Västerås centrum med  bara några minuters gångavstånd till det mesta inom service- och underhållning såsom restauranger, förskola, affärer, bio och Västerås centralstation.

Vår föreningen har även fina  gröna och lummiga  innergårdar som blir som oaser sommartid.